inslagnadrommar.blogg.se

En liten blogg om mig och mina tankar. Drömmar och Spännande presenter! Inredningsinspiration kommer självklart att finnas här....väldigt mycket skulle jag tro ;)

Då....

Kategori: Hus & Hem

och Nu.
De här bilderna fick jag se när jag hälsade på morbror Bante i Hallviken. Det känns ovärderligt att få tillgång till bilder på mormor och andra släktingar. Mormor och jag hade en nära relation, men jag har förstått att hon hade en del små hemligheter som hon inte gärna delade med sig av. Det gör det hela väldigt spännande och en del av bilderna talar sitt tydliga språk. 
Hon har glimten i ögat på alla bilder och man kan se att hon var omtyckt pga sin sprudlande humor. 
Jag saknar hennes telefonsamtal 1 maj. Hon var tyst en stund i luren innan hon sakta började sjunga "Ja må hon leva"! Hon lyckades aldrig sjunga hela melodin eftersom varken hon eller jag kunde hålla oss för skratt. 
 

En sak är säker

Kategori: Hus & Hem

Det är absolut inte måndag idag. 
Kram på dig <3
 

Lättroad

Kategori: Hus & Hem

Med en timmes R.E.M i bakgrunden är min lilla miniodling färdigsådd. 
Jag hittade en gratisapp med roliga sms/ringsignaler. Det är verkligen kul (iaf i början) när nån skickar sms och en liten röst skrattar hysteriskt och meddelar på kinesiska att man har fått ett sms :)
 
 

Vackra Skott

Kategori: Hus & Hem

Det går bra för SAIK, de skjuter snygga skott. Känns som att Luleå har gett upp, ingen mer energi och kämpaglöd. 
Ingen ära, ingen pokal, inget jubel och champagne, kanske gravöl. 
På tal om öl, så får vi en leverans med TILL-öl imorgon. Det är ett ljust öl som är väldigt gott till det mesta. Jag har inte hittat något annat öl som är så mjukt och gott i smaken, det smakar Östersund/Lilla Paris/Basement på 80-talet. Bryggeriet är prisbelönt och finns i Jämtland. 
Imorgon har jag tänkt att så lite frön och invänta några snygga skott!