inslagnadrommar.blogg.se

En liten blogg om mig och mina tankar. Drömmar och Spännande presenter! Inredningsinspiration kommer självklart att finnas här....väldigt mycket skulle jag tro ;)

Kakel

Kategori: Dröm

Inatt har jag försökt lösa problem med ett extra badrum. Vi håller på att renovera det stora badrummet och det är nästan färdigt.
I drömmen upptäckte jag en dörr till ännu ett badrum som såg likadant ut som det gamla, med rosablommig våtrumsmatta och furuinredning. 
Jag blev inte så himla orolig, men undrade såklart hur vi skulle lösa det. Det kostar ju en slant med helkakel och vi skulle inte kunna fixa ett till badrum just nu. Tomas säger att det är lugnt eftersom vi ändå ska sätta upp en massa garderober där. 
Jag tänker att det blir ju bra, och så var det problemet löst :)
 
 
 

Hotellfrukost

Kategori: Dröm

Förra veckan tog jag med mig mina bästa vänner till Stockholm.
Vi hade varsin biljett till Globen för att fira Oriflame som fyller 45 år. 
Det var en pampig välkomstfest för flera andra länder som hade kommit för att fira.
Det pratades mycket om att följa sina drömmar, att tro på sina drömmar och att förverkliga dom. 
Alla har en dröm, stor eller liten. Vad är det som gör att en del vågar ta steget, medans andra väntar tills tiden är mogen eller i värsta fall att den hinner passera och det är försent?
 
 Loreen
Välkomnande godis på hotellsängen.
Leksakspengarna sprutades ur stora kanoner som avslutning i Globen.
 Roxette
 
 
 
 

Kompispresent

Kategori: Present

Det går nästan inte att lägga ner för mycket tid och pyssel på en present till sin bästa vän!
Det här är ett gott kompiste som jag har satt fast en berlock på själva teförpackningen. På berlocken står det "Änglar finns och du är en utav dem" En berlock behöver man inte alltid använda till ett halsband, varför inte till handväskan, nyckelknippan eller i dragkedjan på en jacka.
Teet förvaras i en supersnygg burk.
 
 

Festligt

Kategori: Dröm

Det är nu andra natten inom två veckor som jag drömmer om Bröllop.
Det är jag som är gäst och det är väldigt stressig för mig att hitta rätt klänning. Jag hittar min gamla rosa klänning som jag hade på en bal för många år sen. Den känns inte aktuell att använda med puffärm bla. men pga tidsbrist så måste jag använda den, jobbigt!!
Jag har googlat på bröllop, men hittar endast brud. Om man ser någon annan än sig själv som brud så är/blir man avundsjuk, men det behöver inte vara på bruden.