inslagnadrommar.blogg.se

En liten blogg om mig och mina tankar. Drömmar och Spännande presenter! Inredningsinspiration kommer självklart att finnas här....väldigt mycket skulle jag tro ;)

Om

Kategori: Må Bra

Vi får sånt här fint väder hela Påsken så kan den inte bli annat än lyckad. 
Idag blir det till att skrädda om matlistan på jobbet. Påsken fanns betydligt längre fram i mitt huve´när jag gjorde listan förra veckan.
Bäst att handla hem mera godis ifall det knackar på nån kärring! (ojoj det kommer att testa min karaktär som har tänkt att inte äta godis under april). 
Jag gör det inte bara för godisets skull, utan även för att testa just min karaktär. Undras på vilka andra områden det går att testa?
 
 

Brett & Vitt

Kategori: Konst utomhus

En panoramabild från sandtaget. Det gjorde stället rättvisa med den effekten! 
 

Säg Omelett!!

Kategori: Pyssel

De här små monstren Välkomnar en när vi öppnar kylen här hemma. Det är inte helt enkelt att välja när det är dags för ett äggkok eller pannkaka!?! 
 
 
 
 
 

Vår?

Kategori: Konst utomhus

-20* kallt ute på morgonen då vi knatar iväg till skolan. Solen skiner men det gäller att ha en halsduk som skyddar kinderna. Det är Bellas höjdpunkt då hon får hälsa på barnen som går till skolan. Hon har börjat lära sig vilka av barnen som hon får hälsa på och då pratar/ylar hon högt när de hälsar på henne. 
Som tur är så blir det betydligt varmare och skönare under dagen, så vi är inte helt isolerade av kylan. 
Våren har en konstig inverkan på mig, jag blir lite som en som är höggravid som boar. Helst av allt så skulle jag nog behöva ha en helt egen lada där jag kunde gå lös och riva väggar, tapetsera, möblera och dricka kaffe hela dagarna.
Jag tror på att förändra och röra om i energierna inomhus. Det värsta som kan hända är att man får göra om och göra bättre. 
Vad vill Du göra Bättre idag? 
 
 
 

Först

Kategori: Konst utomhus

Boden och sen får Luleå ett besök av mig och en till idag!
Jag brukar kunna vara mitt eget bästa smakråd, men i det här ärendet så är det nog bäst med några extra ärliga råd. 
 

Längtan

Kategori: Må Bra

Till sol & värme!
I april åker vi till Spanien. Jag är gladare än gladast att vi äntligen har bokat en varmresa. Resesällskapet är det heller inget fel på, det kommer att bli riktigt bra.